MINUN UNELMA

Olen Milla, Green Planet Astronautsin perustaja. Minulla on unelma kasvattaa tervettä, planeettaystävällistä sukupolvea totuttamalla lapset herkullisiin kasvipohjaisiin makuihin pienestä pitäen.

AINA MAHDOLLISIMMAN VÄHÄN MAAPALLOA KUORMITTAEN

100% luomua ja kasvipohjaista

Luomutuotanto tukee luonnon monimuotoisuutta. Valtaosa kasvipohjaisista raaka-aineista kuluttaa vähemmän maapallon resursseja kuin eläinperäiset.

Valmistus mahdollisimman lähellä raaka-ainepeltoja

Pyrimme aina minimoimaan kuljetusmatkat ja valmistamaan tuotteet mahdollisimman lähellä raaka-aineiden alkuperää. Meidän soseet ja smoothiet valmistetaan Espanjassa ja patukat ja bitesit Sveitsissä.

Kierrätettävät pakkaukset

Meidän kaikki sose- ja smoothiepakkaukset ovat ensimmäisenä maailmassa 100% kierrätettäväksi suunniteltuja ja ne kuuluvat muoviroskikseen. Patukka ja bites -kääreet ovat myös muoveissa kierrätettäviä.

TAVOITTEEMME

Meillä on kunnianhimoinen tavoite kasvattaa tervettä, planeettaystävällistä sukupolvea, jolle kasvipohjaiset maut ovat uusi normaali. Me haluamme tulla koko ajan paremmaksi tavoitteessamme, jotta lapsilla olisi tulevaisuudessakin maapallo missä elää.SEURAAVAKSI AIOMME

1

Siirtyä käyttämään vain nollapäästöisiä kuljetuksia

2

Laatia planeettaystävälliset standardit, joihin kaikki kumppanimme sitoutuvat

3

Puhua kunnille ja kaupungeille kasvispainoitteisempaan päiväkoti- ja kouluruokaan siirtymisestä

Ideoita tai ehdotuksia?

Miten voisimme tulla vielä paremmaksi?

TILAA UUTISKIRJE – SAAT 10% alennuksen

Tilaa meidän uutiskirje ja saat aina ensimmäisenä helpot pro vinkit, tuoreimmat uutiset sekä muita etuja terveen ja planeettaystävällisen sukupolven kasvattamiseen!

Saat samalla ensimmäisestä tilauksesta 10% alennuksen.