PARASTA LAPSELLE JA PLANEETALLE

Meiltä saat pian terveelliset ja herkulliset, suomalaisella kotikeittiö-reseptillä tehdyt luomukauravälipalat kotiin toimitettuna. Osta jo nyt K- ja S-kaupoista. 

OLEN MILLA, GREEN PLANET ASTRONAUTSIN PERUSTAJA

Green Planet Astronauts syntyi kotikeittiössäni halusta totuttaa lapset terveellisiin, kasvipohjaisiin makuihin pienestä pitäen. Tutkimusten mukaan kasvispainotteinen ruokavalio on parasta terveyden ja planeettamme hyvinvoinnin kannalta.

Missiomme on auttaa kaikkia vanhempia kasvattamaan tervettä ja planeettaystävällistä sukupolvea.

MAHDOLLISIMMAN VÄHÄN PLANEETTAAMME KUORMITTAEN

Valitsemme tuotteillemme aina ekologisimman ja lyhimmän reitin pellolta kaupan hyllyyn.

Luomukaurasmoothiemme tehdään Espanjassa, jotta auringon alla kypsyneillä aineksilla olisi lyhyt matka valmiiksi tuotteeksi. Pussitamme ne 80 % uusiutuvista luonnonvaroista tehtyihin Green Pack -pakkauksiin, mikä on tämänhetkisistä vaihtoehdoista parhain. Tyhjän pussin voi kierrättää muovien seassa.

Luomukaurapatukkamme tehdään Sveitsissä, koska sieltä löytyy korkeimman mahdollisen standardin valmistus. Pystymme puolittamaan käytettävän hedelmämehun ja siitä tulevan hedelmäsokerin määrän patukoissa ilman lisättyä sokeria. Patukan kääre kierrätetään muoveissa.

Etsimme jatkuvasti parempia ratkaisuja, jotta lapsillamme olisi parempaa syötävää ja jotta kuormittaisimme planeettaamme mahdollisimman vähän.

RAVITSEMUSTERAPEUTTI SUOSITTELEE KASVISPAINOTTEISTA RUOKAVALIOTA LAPSILLE

Kasvispainotteinen ruokavalio edistää lasten terveyttä. Ravitsemusterapeutti Kirsi Englund suosittelee koostamaan ruokaympyrästä puolet kasviksista, hedelmistä, marjoista ja pähkinöistä.

Toinen puoli on suositeltavaa koostaa täysjyväviljoista, palkokasveista, kasviöljyistä sekä vain pienestä määrästä eläinkunnan tuotteita ja sokeria.

OLLAAN YHTEYDESSÄ

Kuten emme kuormita lapsia tai planeettaa millään turhalla, emme myöskään kuormita mailibokseja spämmillä. Me itse vanhempina laitamme mielellään jakoon kaikenlaisia ideoita, vinkkejä ja tarvittaessa myös (mustaa) huumoria lapsiperhearkeen. Otetaan niitä myös ilolla vastaan.

Kirjaudu omalle tilillesi

Ostoskori on tyhjä.

Takaisin kauppaan