PARASTA LAPSELLE JA PLANEETALLE

Meiltä saat pian terveelliset ja herkulliset, suomalaisella kotikeittiö-reseptillä tehdyt luomukauravälipalat kotiin toimitettuna. Osta jo nyt K- ja S-kaupoista. 

OLEN MILLA, GREEN PLANET ASTRONAUTSIN PERUSTAJA

Green Planet Astronauts syntyi kotikeittiössäni halusta totuttaa lapset terveellisiin, kasvipohjaisiin makuihin pienestä pitäen. Tutkimusten mukaan kasvispainotteinen ruokavalio on parasta terveyden ja planeettamme hyvinvoinnin kannalta.

Missiomme on auttaa kaikkia vanhempia kasvattamaan tervettä ja planeettaystävällistä sukupolvea.

PLANEETTAYSTÄVÄLLISET LUOMUKAURAVÄLIPALAT

Valitsemme tuotteillemme aina ekologisimman ja lyhimmän reitin pellolta valmiiksi tuotteiksi.

Meidän kauramaitopohjaiset luomukaurasmoothiet tehdään Espanjassa, jotta auringon alla kypsyneillä aineksilla olisi lyhyt matka valmiiksi tuotteeksi. Pussitamme ne 80% uusiutuvista luonnonvaroista tehtyihin pakkauksiin. Tyhjän pussin voi kierrättää muovien seassa.

Luomukaurapatukat tehdään Sveitsissä. Niissä on juuri oikea määrä kasviproteiinia lapsen välipalalle jauhetuista auringonkukansiemenistä. Patukan kääre kierrätetään muoveissa.

TERVEELLINEN RUOKAVALIO LAPSELLE

Tutkijoiden mukaan kasvispainotteinen ruokavalio edistää lasten hyvinvointia ja terveyttä. Se on myös planeettamme kannalta paras ruokavalio. Green Planet Astronauts totuttaa lapset pienestä pitäen terveellisiin, kasvipohjaisiin makuihin ja lapsi kasvaa syömään luonnostaan kasvispainotteisemmin. Keho ja planeetta kiittää!

Laillistettu ravitsemusterapeuttimme, lasten ravitsemukseen erikoistunut Kirsi Englund suosittelee koostamaan ruokaympyrästä puolet kasviksista, hedelmistä, marjoista ja pähkinöistä. Toinen puoli on suositeltavaa koostaa täysjyväviljoista, palkokasveista, kasviöljyistä sekä vain pienestä määrästä eläinkunnan tuotteita ja sokeria.

LIITY MAILILISTALLE

Saat life hackejä ja vinkkejä rentoon, planeettaystävälliseen lapsiperhearkeen. Emme kuormita lapsia tai planeettaa millään turhalla, joten emme myöskään kuormita mailiboksiasi spämmillä. 

Ostoskori on tyhjä.

Takaisin kauppaan