MINUN UNELMANI

Olen Milla, Green Planet Astronautsin perustaja. Unelmoin, että voisimme kasvattaa planeettaystävällisen sukupolven totuttamalla lapset terveellisiin kasvipohjaisiin makuihin pienestä pitäen.

Sain idean meidän ekasta tuotteesta, ruokaisasta luomukaurasmoothiesta, kotikeittiössä ja nyt niitä saa ympäri Suomea ruokakaupoista ja meidän omasta verkkokaupasta.

AINA MAHDOLLISIMMAN VÄHÄN MAAPALLOA KUORMITTAEN

100% luomua ja kasvipohjaista

Luomutuotanto tukee luonnon monimuotoisuutta ja säilyttää pienimmätkin ötökät ja eliöt, joita maapallo tarvitsee toimiakseen. Useimmat kasvipohjaiset raaka-aineet kuluttavat vähemmän resursseja kuin eläinperäiset ja ovat siksi hyväksi planeetallemme. Ne tekevät lisäksi erityisen hyvää omalle terveydellemme.

Valmistus mahdollisimman lähellä raaka-ainepeltoja

Pyrimme aina minimoimaan kuljetusmatkat ja valmistamaan tuotteet mahdollisimman lähellä raaka-aineidemme alkuperää. Meidän soseet ja smoothiet valmistetaan Espanjassa ja patukat ja bitesit Sveitsissä. Teemme töitä vain parhaiden lastenruokasertifioitujen kumppaneiden kanssa, koska huippulaatu on meille kaikista tärkein asia.

Kierrätettävät pakkaukset

Täydellisessä maailmassa pakkaukset olisivat biohajoavia tai niitä ei tarvittaisi ollenkaan. Valmistettua tuotetta tulee kuitenkin suojata ja me valitsemme siihen aina planeettaystävällisimmän tarjolla olevan pakkausvaihtoehdon.

Meidän sose- ja smoothiepakkaukset ovat ensimmäisenä maailmassa 100% kierrätettäviä ja ne kuuluvat muoviroskikseen. Patukka ja bites -kääreet ovat myös muoveissa kierrätettäviä.

TAVOITTEEMME

Meillä on kunnianhimoinen tavoite kasvattaa tervettä, planeettaystävällistä sukupolvea, jolle kasvipohjaiset maut ovat uusi normaali. Me haluamme tulla koko ajan paremmaksi tavoitteessamme, jotta lapsilla olisi tulevaisuudessakin maapallo missä elää.SEURAAVAKSI AIOMME

1

Siirtyä käyttämään vain nollapäästöisiä kuljetuksia

2

Laatia planeettaystävälliset standardit, joihin kaikki kumppanimme sitoutuvat

3

Puhua kunnille ja kaupungeille kasvispainoitteisempaan päiväkoti- ja kouluruokaan siirtymisestä

Ideoita tai ehdotuksia?

Miten voisimme tulla vielä paremmaksi?

TILAA UUTISKIRJE – SAAT 10% alennuksen

Tilaa meidän uutiskirje ja saat aina ensimmäisenä helpot pro vinkit, tuoreimmat uutiset sekä muita etuja terveen ja planeettaystävällisen sukupolven kasvattamiseen!

Saat samalla ensimmäisestä tilauksesta 10% alennuksen.