VOITA VUODEN VÄLIPALAT! -kilpailu

Ostamalla Green Planet Astronauts -tuotteita jostain Suomen Prismasta, ottamalla kuvan ostokuitista, ja lähettämällä sen osoitteeseen kisa@greenplanetastronauts.com voi osallistua kilpailuun, jossa voi voittaa vuoden välipalat lapselle.

1. Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää Plant Planet Oy Ab. Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia kisa@greenplanetastronauts.com.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 9.4.2024 ja päättyy 19.5.2024.

3. Osallistuminen ja voittajan valinta

Kilpailuun voi osallistua kampanjan aikana ostamalla Green Planet Astronauts tuotteen/tuotteita jostain Suomen Prismasta, ottamalla kuvan ostokuitista (kuitti tulee näkyä kuvassa kokonaan) ja lähettämällä kuvan sähköpostilla osoitteeseen kisa@greenplanetastronauts.com. Kilpailuun voi osallistua useammalla ostokuitilla.

4. Palkinto

Plant Planet Oy Ab arpoo kaikkien osallistujien kesken yhdelle voittajalle vuoden välipalat (24 kpl Green Planet Astronauts -tuotteita kerran kuukaudessa noutopisteeseen toimitettuna 12 kuukauden ajan). Palkinnon arvo on noin 400 €. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti siihen sähköpostiin, josta ostokuitti on lähetetty. Jos voittajaa ei tavoiteta vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinto toimitetaan voittajalle Plant Planet Oy Ab kustannuksella. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Plant Planet Oy Ab vastaa arpajaisverosta.

5. Henkilötiedot

Voittajan henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteessa yrityksen kotisivuilla esitettyjen periaatteiden mukaisesti

6. Muuta huomioitavaa

Osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Plant Planet Oy Ab. Yritys pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Plant Planet Oy Ab:lla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistuminen ilman erillistä ilmoitusta.

Plant Planet Oy Ab ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Instagramiin tai Facebookiin.

Päivitetty 5.4.2024.