Green Planet Astronauts on innovatiivinen ja nopeiten kasvava lastenruokabrändi Suomesta. Missionamme on kasvattaa tervettä ja planeettaystävällistä sukupolvea. Ensimmäiset luomukauravälipalat lanseerattiin S- ja K-kaupoissa 2019. Täysin uudenlainen Avaruusposti-kuukausitilauspalvelu avattiin kesällä 2021 ja se on kehitetty yhdessä tilaajien kanssa. Seuraavaksi laajennumme Pohjoismaihin ja Pohjois-Amerikkaan.

Content & Community Specialist

Etsimme tiimiin luovaa huipputyyppiä tekemään hauskaa ja hyödyllistä sisältöä lapsiperheiden vanhemmille inspiroimaan planeettaystävällisen sukupolven kasvattamisessa. Keskiössä on sitoutuneen kuluttajayhteisön kasvattaminen ja kekseliäät tavat viedä Green Planet Astronautsin missiota eteenpäin sosiaalisen median kanavissa. 

Tärkeimpiä taitojasi ovat kokemus inspiroivasta visuaalisesta sisällöntuotannosta someen ja kotisivuille, sekä kyky tuottaa tekstejä. Osaat käyttää perusohjelmistoja ja -alustoja, sekä tunnet hyvin sosiaalisen median eri sovellukset. Myös some-mainonta ja -analytiikka on sinulle tuttua. Parhaiten roolissa viihtyy luova ja nopea some-natiivi.

Työmäärä viikossa on noin 20 tuntia ja vastuualue voi tekijästä itsestään riippuen kasvaa yrityksen kasvaessa. Työ sopii hyvin esim. freelancerille tai opiskelijalle.

 

Hakuohjeet:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sisältäen tuntikorvaustoiveen sekä mahdolliset työnäytteet osoitteeseen hello@greenplanetastronauts.com 5.10. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Head of Ecommerce

Etsimme ydintiimiin kokenutta osaajaa kehittämään kansainvälisestikin täysin uudenlaista Avaruusposti-kuukausitilauspalvelua. Sinulla on kokemusta verkkokaupan rakentamisesta ja tuloksellisesta kasvattamisesta Suomessa ja/tai kansainvälisillä markkinoilla. Kokemus kuukausitilauspalveluiden kehittämisestä on ehdottomasti eduksesi. Ymmärrät kuluttajatuotteiden toimialaa, tunnet verkkokaupan tekniset perusteet ja olet myyntiorientoitunut. 

Tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat analyyttisyys, kaupallisuus ja nopea reagointikyky. Osaat käyttää WooCommerce-alustaa (perusteet) ja sinulla on kokemusta verkkokaupan teknisten kehittäjien kanssa toimimisesta. Olet tehnyt tuloksellista mainontaa ja tunnet verkkokaupan tärkeimmät metriikat. 

Rooli on täysipäiväinen ja osa ydintiimiä. Markkina-alueena on Pohjoismaat ja Pohjois-Amerikka.

 

Hakuohjeet:

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus sisältäen palkkatoiveen osoitteeseen hello@greenplanetastronauts.com 15.10. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja Milla Westerling (founder/CEO) tiistaina 28.9. klo 16-18, puh. 0500538075.

Ostoskori on tyhjä.

Takaisin kauppaan